Meer resultaten voor glas in lood raamhanger

   
 
glas in lood raamhanger
 
Vind glas in lood raamhanger in Antiek en Kunst op Marktplaats.nl.
Glas in lood raamhanger 55x35 ophalen. Glas in lood raamhanger. Glas in lood raamhanger abraham glas in lood raamhanger mozes gesigneerd met echtheid certificaat t kerkehuys geïnspireerd op de gravure van gustave dore prijs per stuk 60 euro samen 110 euro. Prachtig glas in lood raamhanger Moeder en kind. Prachtig gebrandschilderd met afbeelding moeder en kind. Compleet met hangoogjes en ketting. Afmeting diameter 245 cm.1216 Voor nog veel meer leuke spulletjes om je eigen unieke sfeer te creëren kun je kijken bij catootjeskraam op internet. In mijn webshop vind je o.a.
Tweedehands Vintage Glas in Lood Raamhanger Vindingrijk.
Vintage Glas in Lood Raamhanger. Vintage glas in lood raam hangertje. Het glas is met de hand beschilderd. Uit begin 2e wereldoorlog met de tekst Mei 1940 Nederland in oorlog wel gebogen niet gebroken. In goede conditie zowel het glas als het lood. The product is already in the wishlist! SKU 10990 Categorieën Curiosa Glas Overig Retro / Vintage Verzamelen. The product is already in the wishlist! Transparant eerlijk en ondernemend.
Welkom.
Meer dan 15 jaar topkwaliteit in Haule. Hèt vertrouwde adres voor kwalitatief hoogstaand glas-in-lood en meer! Ook in ons atelier informatie over glas in lood renovatie in iosolatie glas. Uw QR-code ook in glas? Wij maken hem tot max. 75 x 155 cm. en we kunnen er ook een isolatieruit van maken. om s winters de kou buiten te houden is het nu tijd om glas in lood ruiten te renoveren in isolatie glas zie ook deze diashow. vraag nu vrijblijvend offerte aan.
Werk uit atelier.
Spring naar hoofdnavigatie om in te loggen. Een impressie van verschillende werken uit atelier De Glazen Kat. Glas-in-lood voorzetramen van verschillende geeltinten waterglas. Glas-in-lood raam met gebruik van verschillende glassoorten. Glas-in-lood raamhanger Toscane 40x60cm van verschillende glassoorten. Tiffany raamhanger van opaal en transparant glas. Raamhanger Kat 30x40cm in de stijl van kunstenares Rosina Wachtmeister. Tiffany raamhanger met verschillende glassoorten. Glas-in-lood raamhanger Landschap met huizen 40x60cm van verschillende glassoorten. Glas-in-lood raamhanger Landschap 30x40cm van verschillende glassoorten.
Raamdecoraties Glas in loodatelier Berendsen.
Zowel losstaand of als raamhanger. De mooie kleuren de prachtige soorten glas en de verschillende ontwerpen brengen sfeer in uw interieur en bieden tevens veel privacy. Raamhangers zijn te vervaardigen in verschillende breedtes en hoogtes. Er wordt dan gebruik gemaakt van extra versteviging strippen die in het loodprofiel worden verwerkt dit ter voorkoming van doorhangen van het raam. Zoeken naar Zoeken Meest recente berichten. Workshop glas in lood.
Vind glas in lood raamhanger in Huis en Inrichting op Marktplaats.nl.
Raamhanger in mooie kleuren glasloodrand 15mm. Zie ook mijn andere advertenties. Nieuw Ophalen of Verzenden. Glas in Lood raamhanger Beer. Mooie raamhanger van glas in lood. Leuke beer in bruin/groen/rood. Hoogte is ongeveer 25 cm. Verzenden is voor risico en kosten koper. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. 0278 Glas in lood raamhanger. 0278 glas in lood raamhanger. U kunt ook onze 2dwinkel bezoeken u zult versteld staan. Voltastraat 2 6372 ck landgraaf telefoon 31 6 51 38 53 04 openingstijden vrijdag van 10.00 Tot 17.00 Uur zaterdag van 10.00 Tot 16.00 Uur buiten openingstijden eventueel op afspraak houdt u er.
MozaProza Atelier in glas en mozaïek Rotterdam.
Atelier voor cursussen en workshops in mozaïek glaskunst glas in lood en zilverklei in Rotterdam. MozaProza verzorgt bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes.
Glas-in-lood Glasatelier Oud Ittersum.
Glas-in-lood heeft al eeuwen doorstaan. De oudste ramen die we kennen zijn de ramen Augsburg in Zuid-Duitsland van rond 1050 na Christus. Glas-in-lood ontstond omdat men nog geen grote glasplaten kon vervaardigen en zo met lood de kleine stukken glas aan elkaar verbond. Later met gebrandschilderde afbeeldingen voor de ongeletterden. Nu vooral als sfeermaker. Glasatelier Oud Ittersum is zeer veelzijdig met glas-in-lood. Het atelier vervaardigt nieuw glas-in-lood op basis van een bestaand ontwerp of ontwerpt iets persoonlijks in overleg met u. Van traditioneel tot modern. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Hieronder een greep uit ons portfolio.
Vind glas in lood raamhanger in Antiek Glas en Kristal op Marktplaats.nl.
Glas in lood raamhanger spinnenwiel gesigneerd. Prachtige oude glas in lood raamhanger afbeelding spinnewiel gesigneerd met ophangketting in uitstekende staat afmeting 405 x 30 cm geen prijsopgave antiek curiosa lood raam hanger brocante. ANTWERPEN glas in lood raamhanger gebrandschilderd. Een schitterende raamhanger van antwerpen afm. 37 Bij 44 cm. In het echt is het wat donkerder van kleur. Glas in lood raamhanger Robin Hood met geldbuidel.
Glas in lood raam hangers zie je niet veel meerGlas in Lood Atelier Natmar maakt ze nog wel.
Glas in lood atelier NATMAR. Zonder toestemming van Glas in lood atelier NATMAR is het niet toegestaan.
Antieke glas-in-lood raamhanger Catawiki.
20e eeuw vermoedelijk 1e helft Nederland glas in lood in goede gebruikte staat. Prachtige glas-in-lood raamhanger met bijzonder fijne details in het medaillon. In de rand is glas gebruikt waarbij de kleuren van boven naar beneden langzaam overgaan van zachtgeel via oranje naar rood. Dit geeft de raamhanger net wat extra uitstraling. Het lood is aan de rand op sommige plaatsen niet helemaal strak meer zie de fotos maar het geheel zit stevig in elkaar. De raamhanger is voorzien van een ruim 30 cm lange ketting. De eerste 3 foto's zijn tegen een raam gemaakt de laatste 7 tegen een lichte achtergrond behang.

Contacteer ons