Resultaten voor elektrisch glas prijs

   
 
elektrisch glas prijs
 
Gelaagd glas met LCD folie.
Glas met controleerbaar doorzicht. Of met andere woorden maak uw glaswand doorzichtig wanneer u dat wenst. Met slechts één druk op de knop van doorzichtig naar ondoorzichtig. Deze toepassing maakt gebruik van een speciale film van vloeibare kristallen LC welke is geplaatst tussen twee 5mm. dikke extra clear glasplaten. De maximale paneelmaat is derhalve 120x330cm. De maximale wandhoogte 308cm. Met slechts één simpele druk op de knop. Verandert uw een zichtbare ruimte in een omgeving waarin uw privacy wordt gewaarborgd. Privacy glas is de naam waaronder deze toepassing ook wel bekend is.
Elektrisch geblindeerd glas Bouwinfo.
Mijn Huis Mijn Architect 2016. Home Forum Ruwbouw Buitenschrijnwerk Elektrisch geblindeerd glas. Forum Nieuwe berichten FAQ. Voeg een andere quoty toe of reply now. Geplaatst op 23-01-2007 101535. Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Heeft er iemand een idee van de kostprijs per m van elektrisch geblindeerd glas? Ik zou dit eventueel willen gebruiken voor de erker in de keuken. Op het moment dat het licht aangaat zou het glas geblindeerd moeten worden via een elektrisch stroompje naar de venster.
Doe-het-zelf privacy glas bedienen via je smartphone Apparata.
Dat netjes zonder bubbels doen is nog wel een kunstje maar het resultaat kan erg strak zijn. Zou het dan niet superhandig zijn wanneer je met een druk op je smartphone kunt switchen tussen privacy glas en transparant glas? Er bestaan oplossingen waarbij je de transparantie van glas kunt regelen maar die zijn vrij kostbaar. Via Kickstarter probeert Sonte Film voldoende cash op te halen om hun speciale doe-het-zelf folie in productie te nemen. Het bijzondere aan deze folie is dat in een handomdraai de transparantie kan worden veranderd. Dit kan met een schakelaartje die je met de hand bedient of lekker hip met je smartphone. Door de folie onder een lage elektrische spanning te zetten verandert de folie in minder dan een seconde van transparant naar privacy.
Privalite privacyglas aan/uit beglazing van Glasservice Glaspunt.
Wij leveren gecertificeerde woningbeveiliging Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW. WAAR KUNNEN WIJ U HELPEN? WAT TE DOEN BIJ. Kattenluik in glas / dubbel glas Lees meer. Overlast door inkijk Lees meer. Het vervangen van enkel door dubbel glas Lees meer. Verkleuring van uw interieur Lees meer. HOE WORDEN WIJ BEOORDEELD. Copyright 2017 Glaspunt B.V. Dubbel glas prijs berekenen.
Privacy glas.
Transparantie of privacy glas? Aan u de keuze! Een ruimte met veel glas geeft veel licht ruimte en een transparante indruk. Maar soms wilt u bepaalde onbescheiden blikken vermijden. Met privacy glasmagic glass de slimme beglazing kunt u kiezen wat u wilt transparantie of privacy. Met een druk op de knop verandert u het doorzichtige raamwerk in een ondoorzichtige muur. Ideaal voor vergaderingen of persoonlijke gesprekken. Voor vragen over het privacy glas kunt u contact met ons opnemen via het volgende mail adres info@royalglassinnovations.com.
Ontdek de fabrikant Elektrische Schakelbaar Glas Prijs van hoge kwaliteit voor Elektrische Schakelbaar Glas Prijs bij Alibaba.com.
5 5mm 6 6mm dikke gehard gelaagd glas elektrisch schakelbare smart glas prijs per vierkante voet voor glas. Tangshan Qimingxing Glass Deep-Processing Co Ltd. US 50-150 / Vierkante meter. 1 Vierkante meter/square meter Min. Neem contact op met de leverancier. Tags goedkope smart glas schakelbare glas pdlc smart glas film. Nippon usa fog elektrische schakelbare glas prijs. Suzhou Huacen Jichu Glass Co Ltd. US 5.8-6.8 / Stuk. Neem contact op met de leverancier.
Privacy Glass schakelbaar glas Intelligent glas elektrisch glas Smart Glass.
Verenigde Arabische EmiratenSaudi-Arabië Qatar India USA Portugal Duitsland Frankrijk Mexico Engeland Nederland.wij leveren wereldwijd! DreamGlass is een baanbrekend product een gelamineerd glaspaneel samengesteld uit polymer dispersed liquid crystal film PDLC. Polymeer verspreide vloeibare kristalfilm. Ons schakelbare glas biedt u privacy met een druk op de knop door onmiddellijk van opaal naar helder te veranderen en vice versa door een relatef kleine elektrische stroom.
Privacy glas leverbaar door heel Nederland op maat gemaakt.
Privacy glas LCD glas. Home Portfolio Privacy glas LCD glas. Privacy glas LCD glas jet 2016-12-12T2041160000. Privacy Glas innovatief en makkelijk toepasbaar nu beter bereikbaar dan ooit. Er zijn een aantal merken privacy glas ook wel LCD glas in de markt voor handen. Naast Intelligent Glass bestaat ook Dreamglass Smartglass Privalite en nog aantal produkten welke uit Japan of Zuid Korea als folie worden geïmporteerd en lokaal worden gelamineerd. De ervaringen die wij de afgelopen anderhalf jaar hebben opgedaan met privacy glas van Dreamglass waren van dien aard dat besloten is het contract niet te verlengen.
Wat zijn de voor en nadelen van verduisterende beglazing? Ruwbouw Ik Ga Bouwen.be.
Door deze stroom worden de kristallen uitgelijnd en verandert de transparantie van het glas. Werking Het glas staat via een transformator in verbinding met een schakelaar. Door de kring te sluiten zorgt een zwak elektrisch veld voor de uitlijning van de vloeibare kristallen zodat het glas transparant wordt. Door de stroom uit te schakelen verliezen de kristallen hun ordening en wordt het glas ondoorzichtig. In die toestand kan het licht er nog wel doorheen schijnen maar kunnen voorwerpen niet meer worden onderscheiden een beetje zoals opaalglas. Het systeem zorgt er dus in een oogwenk voor dat ruimtes transparant worden of hun privacy bewaren.
LCD glas en privacy glas Verkrijgbaar via Buys Glas.
Dit kan uitermate goed van pas komen in zowel het interieur als het exterieur. Ramen scheidingswanden kantoorbeglazing en schuifdeuren kunnen prima voorzien worden van LCD glas. Privacy glas in de vorm van LCD glas heeft verder nog meer functionaliteiten. LCD glas als beamer scherm. Het is mogelijk om een glazen LCD wand bijvoorbeeld in een kantoor met één druk op de knop om te toveren tot projectie scherm. Tevens kan een wand of ruit van LCD glas functioneren als dynamische reclame uiting. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen in een winkeletalage of een raam van een bedrijfspand. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en het gebruiksgemak is uitzonderlijk goed. De resolutie is hoog en de kijkhoek zeer wijd.

Contacteer ons