Resultaten voor glas blinderen elektrisch

   
 
glas blinderen elektrisch
 
Elektrische privacy folie YouTube.
This feature is not available right now. Please try again later. Published on Dec 8 2014. Met onze privacy folie kunt u uw kantoor met 1 druk op een knop blinderen uitermate geschikt voor kantoren medische sector vergaderruimtes e.d. neem contact met ons op. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled a suggested video will automatically play next. ESG Switchable LCD Privacy Glass at ECOBUILD 2013 Duration 201. Dimmbare Folie schaltbar auf Glas und steuerbar nach Wahl mit Smartphone und I-Phone bzw. BAU BÜROSYSTEME STOCK STOCK 28963 views. Überschuhmaschine / Overshoe machine STEPSTAR Duration 052.
Priva-lite Privacy glas LCD glas Elektrisch geblindeerd glas.
Glazen deuren / douche deuren Glazen vloeren / glazen trappen. Brandwerende houten ramen Stalen ramen. Ook gekend als Privacy glas LCD glas Elektrisch geblindeerd glas. De keuze is aan u! Door een raam kan u kijken maar tevens bekeken worden. En soms wenst men onbescheiden blikken te vermijden. Priva Lite privacy glas of smartglas de intelligente beglazing geeft u met één druk op de knop de intimiteit die u wenst. Dankzij de revolutionaire technologie van privacy glas kunnen uw ramen eens doorzichtig eens ondoorzichtig zijn en dus de inkijk beperken. En dat zoals u wilt! Priva Lite betekent doorzicht op bevel en privacy wanneer u het wenst.
Doe-het-zelf privacy glas bedienen via je smartphone Apparata.
Dat netjes zonder bubbels doen is nog wel een kunstje maar het resultaat kan erg strak zijn. Zou het dan niet superhandig zijn wanneer je met een druk op je smartphone kunt switchen tussen privacy glas en transparant glas? Er bestaan oplossingen waarbij je de transparantie van glas kunt regelen maar die zijn vrij kostbaar. Via Kickstarter probeert Sonte Film voldoende cash op te halen om hun speciale doe-het-zelf folie in productie te nemen. Het bijzondere aan deze folie is dat in een handomdraai de transparantie kan worden veranderd. Dit kan met een schakelaartje die je met de hand bedient of lekker hip met je smartphone. Door de folie onder een lage elektrische spanning te zetten verandert de folie in minder dan een seconde van transparant naar privacy.
Privacy Glass schakelbaar glas Intelligent glas elektrisch glas Smart Glass.
Verenigde Arabische EmiratenSaudi-Arabië Qatar India USA Portugal Duitsland Frankrijk Mexico Engeland Nederland.wij leveren wereldwijd! DreamGlass is een baanbrekend product een gelamineerd glaspaneel samengesteld uit polymer dispersed liquid crystal film PDLC. Polymeer verspreide vloeibare kristalfilm. Ons schakelbare glas biedt u privacy met een druk op de knop door onmiddellijk van opaal naar helder te veranderen en vice versa door een relatef kleine elektrische stroom.
Gelaagd glas met LCD folie.
Glas met controleerbaar doorzicht. Of met andere woorden maak uw glaswand doorzichtig wanneer u dat wenst. Met slechts één druk op de knop van doorzichtig naar ondoorzichtig. Deze toepassing maakt gebruik van een speciale film van vloeibare kristallen LC welke is geplaatst tussen twee 5mm. dikke extra clear glasplaten. De maximale paneelmaat is derhalve 120x330cm. De maximale wandhoogte 308cm. Met slechts één simpele druk op de knop. Verandert uw een zichtbare ruimte in een omgeving waarin uw privacy wordt gewaarborgd. Privacy glas is de naam waaronder deze toepassing ook wel bekend is.
LCD glas en privacy glas Verkrijgbaar via Buys Glas.
Dit kan uitermate goed van pas komen in zowel het interieur als het exterieur. Ramen scheidingswanden kantoorbeglazing en schuifdeuren kunnen prima voorzien worden van LCD glas. Privacy glas in de vorm van LCD glas heeft verder nog meer functionaliteiten. LCD glas als beamer scherm. Het is mogelijk om een glazen LCD wand bijvoorbeeld in een kantoor met één druk op de knop om te toveren tot projectie scherm. Tevens kan een wand of ruit van LCD glas functioneren als dynamische reclame uiting. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen in een winkeletalage of een raam van een bedrijfspand. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en het gebruiksgemak is uitzonderlijk goed. De resolutie is hoog en de kijkhoek zeer wijd.
Elektrisch geblindeerd glas Bouwinfo.
Mijn Huis Mijn Architect 2016. Home Forum Ruwbouw Buitenschrijnwerk Elektrisch geblindeerd glas. Forum Nieuwe berichten FAQ. Voeg een andere quoty toe of reply now. Geplaatst op 23-01-2007 101535. Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Heeft er iemand een idee van de kostprijs per m van elektrisch geblindeerd glas? Ik zou dit eventueel willen gebruiken voor de erker in de keuken. Op het moment dat het licht aangaat zou het glas geblindeerd moeten worden via een elektrisch stroompje naar de venster.
Privacy glas leverbaar door heel Nederland op maat gemaakt.
Privacy glas LCD glas. Home Portfolio Privacy glas LCD glas. Privacy glas LCD glas jet 2016-12-12T2041160000. Privacy Glas innovatief en makkelijk toepasbaar nu beter bereikbaar dan ooit. Er zijn een aantal merken privacy glas ook wel LCD glas in de markt voor handen. Naast Intelligent Glass bestaat ook Dreamglass Smartglass Privalite en nog aantal produkten welke uit Japan of Zuid Korea als folie worden geïmporteerd en lokaal worden gelamineerd. De ervaringen die wij de afgelopen anderhalf jaar hebben opgedaan met privacy glas van Dreamglass waren van dien aard dat besloten is het contract niet te verlengen.
Met iGlass privacy dankzij één druk op de knop Glas in Beeld.
1 reactie op Met iGlass privacy dankzij één druk op de knop. 10 juli 2016 om 2217. Ik heb kennisgemaakt met dit glas in een vliegtuig. Is dit glas ook te gebruiken als zonwering in een flatgebouw? Vriendelijke groeten Catharina Luijtze. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Ontwerpen met glas Smart-Builder start met blogs.
Autoramen blinderen Privacy Glass Carglass Netherlands Resource Center.
Autoramen blinderen Privacy Glass. Mikielis april 7 2016. U ziet ze vast ook regelmatig autos waarvan de autoramen aan alle kanten geblindeerd zijn. We noemen dit ook wel Privacy Glass. Hierdoor kunt u niet of nauwelijks zien wie er in de auto zitten of wie de bestuurder van de auto is. Vaak zijn deze autos over-geblindeerd iets wat verboden is. Het blinderen van uw autoramen is toegestaan mits u zich aan de Europese richtlijnen houdt. Hieronder leest u meer over deze richtlijnen. Wat mag nu wel en wat niet?

Contacteer ons