Op zoek naar brandvertragend glas?

   
 
brandvertragend glas
 
Brandwerend glas prijzen informatie.
Op het gebied van brandveiligheid gebruikt men steeds meer brandwerend glas ook wel brandvertragend glas genoemd. Prijzen kunnen verschillen en daarom is het een goed idee om u eerst goed te verdiepen in de eigenschappen.
Brandwerend glas Glassolutions.
VETROFLAM biedt een effectief schild tegen rook vuur en giftige gassen tot wel 60 minuten met verminderde stralingshitte EW60 Het is verkrijgbaar als enkel glas enkel gelamineerd glas en dubbel glas. CONTRAFLAM is de brandwerende beglazing in de EI-klasse. De beglazing bestaat uit twee of meer bladen veiligheidsglas gelamineerd met een speciale interlayer en voorzien van hoogwaardige TPS afstandhouder.Bij brand wordt een interlayer geactiveerd die een hitte-isolerend schild vormt en aan het criterium van temperatuursisolatie voldoet. De opbouw zorgt voor een beperking van de temperatuurstijging aan de niet-brandzijde. De totale dikte van het product wordt bepaald door de vereiste brandweringsniveau.
Brandwerend glas bestellen Inkoopglas.
Brandwerend glas is hittebestendig glas. Het is glas dat ongeveer 20 minuten of langer weerstand biedt aan brand voordat het glas breekt. Dankzij deze eigenschap werkt brandwerend glas dus brandvertragend. De veiligheidsvoorschriften ten aanzien van brandveiligheid van glas zijn de laatste jaren flink aangescherpt. De overheid wil dat overheidsgebouwen toenemend van brandwerend glas worden voorzien. Het is ook voor u van belang hiermee rekening te houden. Wat gebeurt er zonder brandwerend glas? Bij een brand ontstaat er door hitte een temperatuurverschil tussen glasoppervlak en de randen van het glas. Het hierdoor ontstane uitzetverschil leidt tot thermische spanning. Wordt deze thermische spanning bij glas te groot dan breekt het glas.
Brandvertragend glas ProGlass.
Brandvertragend glas houdt vluchtroutes veilig zodat mensen kunnen vluchten en de brandweer de gelegenheid heeft het vuur te bestrijden. Brandvertragend glas wordt door de overheid steeds vaker als eis gesteld binnen openbare gelegenheden als scholen kinderdagverblijven ziekenhuizen theaters vliegvelden etc. Naast de gestelde eisen voor de beglazing dient de pui waarin de beglazing geplaatst wordt tevens te voldoen aan strenge eisen en normeringen.
Brandwerend dubbel glas Glaskoning.nl.
Op het moment dat uw bestelling is verwerkt en geproduceerd door de fabriek ontvangt u informatie over de dag van levering. U kunt ons overigens telefonisch bereiken via 0318 763900 als er vragen zijn. Brandvertragend glas in modellen online te bestellen. Particulieren en glaszetters kunnen bij Glaskoning op een eenvoudige manier brandvertragendglas in de meest voorkomende modellen bestellen. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past. Klik op het juiste model en vul de maatvoering in millimeters in en u ziet ook direct de toeslagen verwerkt in de prijs. Welk type glas wilt u bestellen? Kies hier de spouwbreedte. Brandwerend dubbel glas Brandwerend isolatieglas contraflam 4-sp-14EW 60 minuten doorvalveilig.
Brandwerend glas GBO.
Voor de indeling van brandwerend glas zijn de belangrijkste drie klassen. E de vlamdichtheid van het glas. W de weerstand tegen warmtestraling. I de weerstand tegen temperatuur. Brandwerend glas moet altijd worden geplaatst zoals het getest is. In het testrapport staat dan ook precies omschreven welk kozijn welke materialen blokjes band etc. zijn toegepast bij de test en dus in de praktijk gebruikt moeten worden. Klik hier voor meer informatie over brandwerend glas. De GBO-bedrijven informeren u als professional graag over de mogelijkheden van vlakglas. Op deze site kunt u de gegevens en de specialismen van de aangesloten bedrijven vinden. Op zoek naar een glaszetter of glasmonteur met het GBO Vakcertificaat www.glasspecialisten.nl.
Brandwerend Brandvertragend Glas Swinkels Eindhoven glasbedrijf glascentrale glaszettersbedrijf glaspunt voor Z-O Brabant glasreparaties.
24 uur per dag bereikbaar! Bij brand breekt enkel of dubbel glas zeer snel. Door de hitte ontstaan thermische spanningen die het glas al na één minuut kunnen doen breken. Brandvertragende glassoorten kunnen kostbare tijd opleveren voor het in veiligheid brengen van have en goed. Soms zijn er bij plaatsing kortingen mogelijk bij op de verzekeringspremie. Belangrijk om te weten is dat de mate van brandwerendheid altijd wordt bepaald door de volledige constructie. Constructie en materiaalkeuze van kozijnen en deuren zijn dus mede bepalend voor de brandwerendheid!
Brandwerend enkel glas Glasdiscount.
Let op Deze punten dienen te allen tijden opgevolgd te worden! De afhaalpunten hebben geen glastoebehoren op voorraad liggen. Heeft u een order geplaatst van glas en glastoebehoren en wilt u het glas afhalen bij één van de afhaalpunten dan zijn wij helaas genoodzaakt alsnog 700 excl. btw aan verzendkosten in rekening te brengen voor de glastoebehoren. De grotere glasorders worden rechtstreeks vanaf de fabriek geleverd. Kleinere orders leveren wij zelf uit. Uw orders worden door ons verzonden door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. In België kunnen wij leveren in de Vlaamse provincies West Vlaanderen Oost Vlaanderen Antwerpen Vlaams Brabant en Limburg. Orders vanuit België kunnen niet via de website verwerkt worden en kunt u per mail aanvragen.
Brandwerend glas Brandex helpt u de juiste keuze te maken.
Brandwerend glas van extra optie tot eis. Brandwerend glas wordt steeds vaker als eis gesteld in gebouwen. Architecten woningbouwcorporaties en bouwondernemingen krijgen hier dan ook steeds meer mee te maken. Brandex helpt u om ook via brandwerende beglazing de veiligheid van gebouwen te verhogen. Wij hebben jarenlange ervaring met brandwerend glas en kunnen u dus optimaal van dienst zijn. Brandwerend glas vertraagt vuur. Door het toepassen van brandwerend glas wordt in het geval van brand het vuur vertraagd.
Brandwerend glas Glaskoning.nl.
Glas beplakken met folie. Ik wil graag hulp bij mijn keuze. Home / Enkel Glas / Brandwerende beglazing. Brandwerend glas bestelt u veilig en snel. Brandwerend glas is in verschillende soorten online direct te bestellen bij Glaskoning.nl. Particulieren profiteren bij ons van het voordeel van de groothandelsprijs in combinatie met een uitstekende service en snelle levering. Er kan een keuze worden gemaakt uit dubbel glas of enkel glas en de levering geschiedt met uitzondering van de Waddeneilanden door heel Nederland. Het brandwerend glas kan overigens ook op diverse locaties in het land worden afgehaald. U kunt bij de keuze voor afhalen in dat geval besparen op de kosten voor bezorging.
Beoordelingen AA Glashandel.
Brandwerend glas zorgt voor meer brandveiligheid. Normaal glas floatglas breekt bij brand al zeer snel. Door het plotselinge temperatuurverschil ontstaan er hoge thermische spanningen die ervoor zorgen dat het glas kapot sneuvelt. Enkel glas breekt bij een temperatuurverschil van 30 tot 40C een verschil dat bij brand al na 1 minuut kan ontstaan. Brandvertragend glas breekt minder snel waardoor het langer zal duren voordat een eventuele brand via het gebroken raam kan doorslaan naar een naastgelegen ruimte.

Contacteer ons