Meer resultaten voor antiek glas

   
 
antiek glas
 
Vogels en flesjes van antiek glas NRC.
Volgens de overlevering is glas is een toevallige uitvinding. In zijn Naturalis Historica beschrijft Plinius de Oudere in de eerste eeuw na Christus hoe een groepje Fenicische kooplui een kookpot stutten met blokken soda. Naarmate de maaltijd vordert smelt de soda en vermengt zich met het zand. Uit die oerperiode van het glas ruim 4500 jaar geleden zijn enkel ruwe kralen bekend.
Antiek Encyclopedie Antiek Glas.
Klik hier voor de. U bevindt zich hier Home Artikelindex Glas. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z.
Antiek glas in lood terug in bibliotheek Bussum Zwerink.
door Eugene Zwerink 23 augustus 2014. BUSSUM/NAARDEN Schildersbedrijf Zwerink uit Naarden overhandigde deze week een bijzonder cadeau aan de jubilerende bibliotheek Naarden-Bussum. Een driedelig gebrandschilderd glas-in-loodpaneel afkomstig uit het in 1914 geopende bibliotheekgebouw aan de Generaal de la Reylaan kon door de oplettendheid van de schilders van Zwerink voor het nageslacht behouden blijven. Het hangt vanaf nu in de Bussumse hoofdvestiging van de bibliotheek. Toen de bibliotheek in 1986 het gebouw aan de Generaal de la Reylaan verliet werden de meeste stijlkenmerken in het gebouw gesloopt. Schilder Zwerink vond dit zonde en stelde een mooi paneel veilig.
Antiek glas Amsterdam De Telefoongids.
Antiek in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6 door 9 beoordelingen. Oostelijke Eilanden en Kadijken. Antiek glas in Amsterdam 7 resultaten. Antiek restauraties en repar. Bloemetje bezorgen Blauwe Paard Restauratie-aardewerk Porselein en Glas Het. Czaar Peterstraat 179/OND Amsterdam. Rubriek Antiek restauraties en reparaties.
Vind kristal in Antiek Glas en Kristal op Marktplaats.nl.
Kandelaars zijn 80 mm hoog. Stel antieke siervazen uit Engeland opaline glas en kristal. Opaline glas met kristallen pegels. 1 Vaas heeft gebruikssporen zie foto. De andere is in een prachtige conditie. Totaal gewicht 2484 gram. Ook van deze adverteerder. Mooie antieke port karaf uit Engeland van geslepen kristal.
Antiek glas www.ruudvanderneut.com.
Antiek glas www.ruudvanderneut.com.
bol.com Antiek glas en kristal Schryver 9789022842355 Boeken.
Studieboeken Schooltassen Back to School Aanbiedingen. Antiek glas en kristal. Uitgever Unieboek Het Spectrum. Antiek glas en kristal. 5de druk 1972 Unieboek Bussum. Je vindt dit boek in. Reviews Antiek glas en kristal. Zeer goed Goed Gemiddeld Onvoldoende Slecht. Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven.
Antiek glas en kristal veiling Catawiki.
Veilige betaalmethode voor kopers en verkopers. U heeft JavaScript uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kan het zijn dat de site niet goed wordt weergegeven. U heeft uw e-mailadres nog niet bevestigd. Antiek glas en kristal veiling. De Antiek glas en kristal veiling op deze pagina is op dit moment gesloten. Hieronder vindt u een selectie van kavels uit de voorgaande Catawiki Antiek glas en kristal veiling. Eerder aangeboden kavels op de Catawiki Antiek glas en kristal veiling. Een kleine greep uit het aanbod in onze Antiek glas en kristal veiling. Menage van kristal met pleet houder Engeland ca. Menage van kristal met pleet houder Engeland ca. Scherp diamant-waaier geslepen kristallen kaasstolp Nederland ca.
antiek glas in Verzamelingen eBay.
Prijs verzendkosten hoogste bovenaan. 1.988 resultaten voor antiek glas. Volg antiek glas om e-mailberichten en updates over je eBay-feed te ontvangen. Volg antiek glas niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Je volgt nu antiek glas in je eBay-feed. Je ontvangt e-mailberichten voor nieuwe aanbiedingen. Stuur me geen e-mailberichten. Verzenden naar 2900 Nederland NLD.
Antiek glas voordelig bij glashandel Buys Glas in Limburg.
Antiek glas is eigenlijk een algemene benaming voor diverse glastypes. Antiek glas wordt voornamelijk in glas in lood en binnendeuren gebruikt. Het is verkrijgbaar in veel verschillende motieven bijvoorbeeld met streepjes bolletjes of wolkjes. Tevens is het mogelijk om antiek glas te verkrijgen in een effen kleur. Diverse kleuren zijn verkrijgbaar. Antiek glas kan tegenwoordig nog steeds gemaakt worden met de technieken van vroeger handwerk. Antiek glas is het glas dat gebruikt wordt in glas in lood. Tevens is het geschikt voor binnendeuren en als decoratief glas.
Antiek Glaswerk DeAntieksite.nl.
Eenpersoons set glazen met familiewapen Von Klencke Duitsland rond 1860. Antieke Flessen en karaffen.

Contacteer ons