Resultaten voor glascoating

   
 
glascoating
 
Modesta glas coating Mobielpoetsbedrijf.
Keramische Glascoating De perfecte lakverzegeling voor elk type auto.
Rupes Bigfoot detailing system. Glascoating van Gyeon quartz voor de beste lakverzegeling. Dé innovatie op het gebied van autolak bescherming is lakverzegeling in de vorm van een keramische glascoating. Wij bieden lakverzegeling op basis van een keramische glascoating van het merk Gyeon Quartz aangebracht in onze zeer professionele detailing studio in Noord Brabant. Hieronder leest u alles over de techniek de eigenschappen en de voordelen. Kort samengevat de reden waarom u zou moeten kiezen voor een glascoating. Ten opzichte van een traditionele wax is de duurzaamheid vele malen langer wij geven een duurzaamheidsgarantie op de glascoating van minimaal 24 maanden.
IGL-Coatings.
Een merk wat zich zeker in het high-end segment mag plaatsen en ook nog eco-vriendelijk. IGL Ecocoat Poly lak-coating. iGL Ecocoat Poly is een glascoating speciaal voor de lak van uw auto. De coating heeft een kraswerende en zelfreinigende laag met een hardheid van 8H op de schaal van Mohs. Met deze glasscoating die zich op moleculair niveau aan de lak hecht wordt een keiharde en duurzame glazen beschermlaag over uw auto gelegd. Uw lak is daardoor beschermd tegen de meeste weersinvloeden en biedt een verhoogde weestand tegen krassen. Deze coating kan in combinatie met een exterieurbehandeling toegepast worden op uw auto maar is ook geschikt voor nieuwe auto's.
Subaru Glass Coating Carplan.
Clean-Clean Modesta Coating.
De formule van ingrediënten genereert een harde membraam met krachtige waterafstotende eigenschappen die het lakoppervlak tot drie jaar lang beschermt tegen vuil zuur uv-stralen en krassen. BC-03 Pure glasCoating //. BC-04 Nano-Titanium glasCoating //. BC-03 Pure Glass Coating. De inorganische eigenschap van de BC-03 glascoating maakt het volledig resistent tegen oxidatie en daardoor meer geschikt om lak te beschermen. De harde fysieke afsluiting voorkomt dat de lak in contact komt met de lucht en zorgt er daardoor door dat het een krachtige antikras beschermer is. Modesta BC-03 barst niet creëert geen luchtbelletjes schilfert niet scheurt niet laat niet los en verkleurt niet bij temperaturen tot 700 C. BC-04 Nano-Titanium Glass Coating.
Nieuwe pagina 3.
Voor informatie en afspraken kunt u telefonisch contact opnemen.
Waarom onze autocoating beter is dan nano glascoating!
Wilt u meer weten over onze complete automotive coatings klik dan hier. De voordelen van Opti-Coat Pro t.o.v. Behoeft geen jaarlijkse herapplicatie of inspectie. Keramische bescherming in tegenstelling tot gelijmde bescherming met glascoating. Sterker en duurzamer dan glascoating dankzij cross-linking. MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK.
Nano coating auto Lakverzegeling voor autolak en prijzen Coating.nl.
Lees hier alles over nano coating auto en hoe eenvoudig het is om nano coating voor de auto zelf aan te brengen. Bekijk ook producten en prijzen.
Modesta Glascoating Autopoetsbedrijf voor particulier en autobedrijven Pole Position.
Modesta Glascoating geeft een schitterende glans voor uw boot auto vliegtuig of camper
Glascoating voor uw auto een zinvolle investering InDetail Auto en Jacht Detailing.
Het Autogemak en Jachtgemak abonnement. Boot behandeling en prijzen. Glascoating voor uw auto een zinvolle investering. Het is een opkomend fenomeen het aanbrengen van een harde duurzame en gladde toplaag over de lak van uw auto de glascoating of quartz-coating. Heeft het ook zin of is het marketing geneuzel? Can Coat de basis quartz-coating van Gyeon Wat is een quartz of glas coating? Quartz-coating wordt ook wel glascoating genoemd. Dit is de nieuwste generatie van lakbescherming voor uw auto. Voor de goede orde dit gaat dus veel verder dan producten met Teflon of of de waxoyl-achtigen.
Professionele glascoating en glascleaner nodig? Glaswebwinkel.nl.
Home Glaszetartikelen Glascoating en glascleaner. Bent u op zoek naar glascoating en glascleaner voor het reinigen en beschermen van glas? Glaswebwinkel.nl is de online shop in o.a. Via onze webshop kunt u het de glascoating en glascleaner eenvoudig en veilig bestellen. Wanneer u vragen heeft over onze glascoating en glascleaner of hulp nodig heeft bij het bestellen van onze producten dan kunt u een bericht sturen naar info@glaswebwinkel.nl of bellen naar onze klantenservice via 055-8431627. Bekijk hieronder onze producten Alle 3 resultaten weergegeven.

Contacteer ons