Meer resultaten voor verwarmd glas

   
 
verwarmd glas
 
Verwarmend IQ-GLAS Innozaam.
Wanneer het systeem in gebruik is is de oppervlaktetemperatuur van de binnenruit circa 35C. Doordat de kamertemperatuur lager is ontstaat er een warmtestraling van de ruit naar de kamer toe. Het glas vormt daarmee een optimaal warmteschild waarbij de zeer hoge isolatiewaarde voorkomt dat warmte naar buiten toe wordt afgegeven. Het glas traditioneel de grootste energievreter is daarmee een perfecte isolator geworden. Comfortabele stralingswarmte zorgt voor einde aan koudeval en/of condensprobleem respect voor architectuur optimale ruimtebenutting en minimalisatie van stofcirculatie. IQ-Glas is een gehard dubbelglas met een geïntegreerd elektrisch verwarmingselement. Deze isolerende beglazing kan als hoofd of bijverwarming dienen en traditionele radiatoren of stoffige convectorputten zijn dan niet meer nodig.
U wordt doorgestuurd.
Glas Consult IQ Glas levert verwarmd glas Parkhotel.
Glas Consult IQ Glas levert verwarmd glas Parkhotel. 14 februari 2013 638 keer bekeken. Glas Consult IQ Glas heeft elektrisch verwarmd glas geleverd aan het Parkhotel in Valkenburg. Het gaat om 55 vierkante meter gasgevuld isolatieglas in de samenstelling 6134 met zowel de binnen als buitenruit uitgevoerd in gehard veiligheidsglas toegepast in houten kozijnen van de serre die dienst doet als restaurant van het hotel. IQ Glas is glas met op beide zijden van de dubbele beglazing onzichtbare metaaloxidelagen.
Bij glasverwarming komt de warmte van het glas en niet van de radiator.
Wanneer er in een ruimte te weinig glas is om de gewenste temperatuur te bereiken kan het glas aangevuld worden met bijvoorbeeld een verwarmde spiegel of een glasradiator. De tendens vandaag is dat glas verwarmd wordt waardoor er nauwelijks nog warmteverliezen naar buiten zijn en alle warmte in de woning zelf wordt benut. Verwarmde beglazing bestaat al enkele jaren maar was een omstreden vorm van verwarming omdat het elektriciteit vraagt. Maar met eigen zonnepanelen op het dak is het juist wel een goede investering. Bovendien heeft verwarmend glas een hele hoge isolerende waarde. En dat betekent dat er weinig energie nodig is om een behaaglijke temperatuur te brengen en aan te houden.
Uw verwarmd isolatieglas specialist in Zeeland Melieste.
Glashandel Melieste heeft een veelzijdig en compleet team vakkrachten die altijd voor u klaar staan. Comfort en warmte met verwarmd isolatieglas. Verwarmd glas is een product voor mensen die warmte en comfort écht weten te waarderen. Verwarmd isolatieglas wordt elektrisch gevoed en kan gemonteerd worden in houten aluminium en kunststof kozijnen. Wij coördineren het hele project van elektricien tot kozijnspecialist met als eindresultaat glas dat uw woonruimte verwarmt. Veel mensen verwachten dat de stroomkosten extra hoog zijn maar dit valt reuze mee. Door de jaren heen hebben we veel fraaie projecten met verwarmd glas opgeleverd en de tevredenheid van de gebruikers is heel groot. Onze expert Michel Sinke informeert u graag nader.
Home Europe Vetrotech.
On the safe side Vetrotech Saint-Gobain is you partner when it comes to fire-resistant and security glass solutions of the highest resistance classes.
New Glass Tech.
Thermo Heat Glas radiator. Ook gekend als verwarmd dubbel glas vermard isolatieglas e-glas ekologik glas verwarmd IQ glas. Elektrisch glasverwarming THERMO HEAT GLASS is een dubbele of drievoudige beglazing die kan worden gebruikt als hoofdverwarming of als aanvullende comfortverwarming naast de hoofdverwarming. Elektrisch verwarmd glas THERMO HEAT GLASS zorgt binnen voor meer visueel en warmtecomfort. Tegelijkertijd lost elektrisch verwarmd glas THERMO HEAT GLASS structurele problemen op met betrekking tot onderhoud en beperkt doorzicht als gevolg van condens of sneeuwval. Elektrisch glasverwarming THERMO HEAT GLASS is een geïntegreerde en onzichtbare verwarmingstoepassing dat elektronisch gestuurde warmte uitstraalt.
verwarmd glas Pieterse Aluminium BV.
Meest van toepassing is circa 250 Watt/m indien het de functie van hoofdverwarming heeft. Het gemiddeld verbruik per uur is dan circa 35 Watt/m. In ons kantoor is een kozijn met verwarmd glas geplaatst. Maak een afspraak en kom verwarmd glas testen en ervaar de heerlijke warmte en het comfort.
Slimme ramen verwarmen gebouw.
De ramen gelden vaak als de zwakste schakel van een gebouw. Via de raampartijen gaat dan ook de meeste warmte verloren. De Amerikaanse start-up Vitrius Technologies wil hier wat aan doen en produceert glas dat warmteverlies tegengaat. Maar de slimme ramen van Vitrius kunnen veel meer de hightech ramen werken bovendien als verwarming. Gebouwen worden anno 2015 steeds slimmer. Warmteterugwinning en zonnepanelen worden steeds gewoner en steeds meer woningen en kantoren worden uitgerust met handige snufjes op het gebied van domotica. De Amerikaanse start-up Vitrius Technologies vindt dat de ramen niet achter kunnen blijven en produceert hoogrendementsglas met een actief verwarmingselement. In plaats van warmte zo maar te laten ontsnappen produceert het raam energie. De energiezuinige ramen bestaan uit dubbelglas met een reflectieve metallische coating.
Verwarmd glas Glass Ceyssens Group.
Verwarmd glas zorgt ervoor dat het glas niet langer de grootste energieverslinder is maar een perfecte isolator. De binnenste plaat van verwarmd glas heeft een filterdunne metaalfilm als electrische weerstand die de warmte gelijkmatig verspreidt. De buitenruit heeft op zijn spouwzijde een specifieke coating die de warmtestralen naar het interieur en de koudestralen naar buiten reflecteert. En tussen de glasplaten zit bovendien een veilig en superisolerend gas dat zorgt voor een ongeëvenaarde thermische isolatie. Dit alles volkomen onzichtbaar. Met als gevolg de beste isolerende waarde ooit. Een mijlpaal in de glasgeschiedenis.

Contacteer ons