Meer resultaten voor glas kunst

   
 
glas kunst
 
Home Glasrijk.
Glas roept emotie op. Iets wat de organisatie gemerkt heeft uit de reacties van bezoekers die in aanraking komen met de diverse facetten van glas. Glas boeit glas fascineert glas laat je niet meer los! In het buitengebied van de gemeente Tubbergen staan permanent dertien glasobjecten gemaakt door dertien kunstenaars. De plaatsen waar de glasobjecten staan zijn door middel van een Glaskunstroute met elkaar verbonden. Het begin van de Glaskunstroute is in het centrum van Tubbergen. De route kan zowel met de auto als fiets gereden worden en is ongeveer 50 kilometer lang! Één van de doelstellingen van Glasrijk Tubbergen is het bevorderen van actieve cultuurbeoefening door jongeren.
Royal Glaskunst Glaskunst Glasgeschenken.
De zeer ruime collectie Leerdam Glas die u in onze online kristalwinkel aantreft bestaat uit schitterende ambachtelijk vervaardigde Leerdam Unica Leerdam Serica waaronder o.a. de Oranjevaasjes maar ook prachtige serviezen karaffen. Alles uit deze collectie is ambachtelijk vervaardigd volgens de 250 jarige Leerdam Glas traditie. Eén van de grootste parels op het gebied van glaskunst glasgeschenken en gebruiksglas is het Zweedse Kosta Boda. Dankzij onze exclusieve samenwerking met Kosta Boda treft u hier glaskunst aan van wereldberoemde glaskunstenaars zoals Anna Ehrner Bertil Vallien Kjell Engman.
Glaskunst Amersfoort unieke glaskunst objecten Art Unica Amersfoort.
Bloemendalse Binnenpoort 4 3811 GD AMERSFOORT. T 033-4626561 E info@artunica.nl. VERTROUWD ONLINE KUNST KOPEN. Art Unica is een echte galerie en kunstwinkel in Amersfoort. Alle kunst online kunt u ook in de winkel bekijken en aankopen. De openingstijden van onze winkel zijn do. Buiten de openingstijden helpen wij u graag op afspraak.
Galerie Marijke Kuiphuis Ootmarsum Glaskunst Workshops Glasfusen.
In Galerie Marijke Kuiphuis exposeert en verkoopt Marijke objecten van glas die tot stand zijn gekomen door glasfusing. Op de eerste verdieping van deze mooie locatie in Ootmarsum bevindt zich het atelier dat ook als workshopruimte voor kleine en grote groepen gebruikt wordt. Marijke werkt ook in opdracht waarbij in samenwerking met de opdrachtgever een ontwerp wordt uitgewerkt tot een uniek object. T 06 22 761 828.
Glaskunst van glaskunstenaar Anneke van den Hombergh.
Glaskunst De magie van glas. Glas heeft iets magisch. Het is sterk en tegelijkertijd kwetsbaar. Het is transparant en toch tastbaar. De kleurenpracht blijft verrassen en maakt sprakeloos. Alsof een hogere kracht zich met het materiaal bemoeit. Glas heeft al met al iets spiritueels. Anneke van den Hombergh is een Nederlandse glaskunstenaar werkend vanuit Venlo in Noord-Limburg. Anneke maakt luxe design glaskunst sculpturen en moderne kunst en ook exclusives. Anneke heeft een studio en galerie in Venlo maar haar werk kan worden bekeken in diverse galerieën kunstshows en tentoonstellingen over de hele wereld.
Glaskunst Nederland Glaskunst van Formaat.
Door rustig lucht in een blaaspijp te blazen ontstaat een bel die met de hand scharen en tangen kan worden gevormd. Tijdens het vormingsproces worden metaaloxiden toegevoegd om het glas een kleur te geven. Het glas slijpen en afwerken van onze glaskunst. Wanneer de vorm van het glaskunst-object klaar is wordt er een kerf vlak achter de blaaspijp in het glaskunst-object gemaakt. Hier wordt later het glasobject van de blaaspijp afgebroken. Met een stukje heet glas wordt een stalen staf pontil aan de bodem van het glasobject vastgemaakt. De kerf wordt vervolgens afgekoeld waardoor er scheurtjes ontstaan en het glasobject van de blaaspijp kan worden afgetikt. Op de plek van de blaaspijp zit nu een gat dat weer wordt verwarmd en verder afgewerkt.
VDM Glaskunst v.o.f.
mobiel 3106390 11 487 het oude nummer 06-12778067 is vervallen. U kunt bij ons pinnen. Creatieve en unieke glaskunst een kunst op zich! Wij leveren via de webshop moderne hedendaagse glaskunst in de vorm van Unica Serica Minica Special Edition en Limited Edition. De levering vindt plaats aan particulieren bedrijven en instellingen als cadeau bij een jubileum en of afscheid. Overzicht van de belangrijkste designers. Pebaqu is een glaskunstenaar die zelf ontwerpt en blaast. Hij maakt gebruik van een gepatenteerde technologie genaamd Cara Technique door hem zelf uitgevonden. Zijn eigen techniek wordt ook gecombineerd met bestaande technieken zoals overlay en graal.
Glaskunst Annemiek Punt.
Annemiek Punt zoekt graag de grenzen op van wat mogelijk is met glas. De eigenschappen van glas intrigeren haar het is hard en transparant breekbaar en vol dynamiek. Het is ook zwaar gevaarlijk en vraagt grondige technische kennis en specialistisch gereedschap. Andere vormen van glaskunst zijn het glas-in-lood en brandschilderen. Annemiek Punt doet alles maar haar hart ligt vooral bij het glasversmelten. Dat is voor mij echt schilderen met glas. Het biedt de meeste artistieke vrijheid. Soms maak ik niet eens meer een schets maar ga ik helemaal blanco aan het werk. Dat is dan pure scheppingsdrang.
Alle merken designglas en glaskunst verkrijgbaar het Glaswinkeltje.
GLASKUNST ARTISTIEK MODERN EIGENTIJDS. Glaswinkeltje heeft haar Collecties aan Design Glas en Glaskunst ingedeeld naar land van herkomst. Ga Direct Naar Uw Keuze Uit Het Menu Rechts. Of Maak Een Keuze Door Te Klikken Op Een Van De LANDEN Tabbladen hier boven. Glaswinkeltje voert de merken en producten van een aantal glasblazerijen of in het Italiaans Fornace. Ga naar de speciale product pagina door op de link te klikken. Murano En Glas Op deze pagina wordt u ingeleid in de geschiedenis van glas op het eiland Murano bij Venetie. DI PI VETRERIA ARTIGANA.
Glasatelier Jan Hooghiemstra Passie voor glas Liefde voor mensen.
95 Jullie zijn gastvrij open stimuleren en geven vertrouwen. Dan durf je en het lukt eigenlijk altijd. Het resultaat is verrassend fris en spreekt aan. Thera Sap Krommenie Noord-Holland. Workshop schilderen op glas met 100 % glas. Op vlak glas verf je met gekleurd glaspoeder dat vermengd is met een speciale vloeistof. Kies uit schitterende kleuren waaronder millennium oranje. En maak onweerstaanbare werkstukken die jarenlang de aandacht trekken. 9 Het is al een cadeautje om in zon fantastisch atelier te mogen zijn. Ik word hier helemaal blij Lilly Anthonijs Hoofddorp. Je hoeft niet allemaal hetzelfde te maken tijdens de workshop. Je houdt er iets blijvends aan over. Vrolijke Vogels is de grote favoriet onder de workshops.
Glaskunst uit Leerdam Gehele collectie.
Door glas en kristal liefhebbers wordt wel eens gevraagd Waar komt jouw passie voor glas en kristal uit Leerdam vandaan? Eigenlijk is het eenvoudig te verklaren als je weet dan mijn familie geschiedenis in deze glasstad zijn oorsprong vindt. Van kinds af aan ging ik iedere zondag naar mijn opa en oma. De hut bijnaam van. Lees verder over de oorsprong van Kristal-Glas. Woensdag 1300 uur 1700 uur. Donderdag 1300 uur 1700 uur. Vrijdag 1300 uur 1700 uur. Zaterdag 1000 uur 1700 uur.

Contacteer ons